Wokmad med kylling og grøntsager
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingetern Indsendt af : Malene Indsendt : Red : |
|
|
vask alle grøntsagerne.
forårsløgene, rødløget og peberfrugten skæres i små stykker. skær pastinakken, kartoflerne og gulerødderne i strimler. broccolien skæres til små hoveder. start wokgryden, tilføj olie og bland karry og evt. lidt chili mix i. put kyllingen i og lad det få til det næsten er gennemstegt. tilføj da kartofler, rødløg, guleroder, broccolien og pastinak, hæld lidt vand på ca. 2 dl. måske mere. put salt på og rør rundt. put bouillonterningen i. lad det koge til kartoflerne er halvt møre. put kokosmælk i, rør rundt så det kommer over det hele. put bambusskud, vandkastanjer og peberfrugt i. rod lidt rundt i det. lad det stå i 2 mins tid. Smag det evt. til med dvs. krydderier. men blad aldrig karry og paprika sammen i. Velbekomme ! Tips: Kan spise uden noget til, men ris er gode til. tilføj evt. 1 fed hvidløg sammen med rødløget. |
|
Opskriften er vist 46831 gange,
og udskrevet 831 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne