Lækre boller med sesam og rosiner
Hovedingrediens : Bær - Rosiner Indsendt af : Ida Indsendt : |
|
|
Hak hasselnødderne i små stykker.
Bland alle de tøre indgredienser. Bland de våde indgredienser sammen. Tilsæt det tøre, i den våde blanding, og ælt godt igennem. Tilsæt evt. mere mel hvis dejen klistre. Lad hæve i 60 min. Form dejen til 15 boller, dæk til og lad hæve i yderlige 20 min. Tænd ovnen på 200 grader. Pensel bollerne med ægget, og sæt dem i et forvarmet ovn i 25 min ca. Lad bollerne afkøle inden servering (: Tips: Opbevares bedst i en lukket plast pose. |
|
Opskriften er vist 6803 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bodil, Kbhvn - 2015-11-19 13:05:18 Usædvanligt lækre, knas sprøde boller. (Har ikke anvendt rosiner). Bagt med lind dej, der lige akkurat kunne formes til boller. Men i sidste ende, er det måske ovnen, der bestemmer udfaldet. Hanne - 2007-09-05 13:35:11 lav evt dejen og aftenen, og lad den hæve i køleskabet.. Så er den klar til at blive formet og bagt næste morgen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne