Annettes sveskeis
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt af : daddyone Indsendt : Red : |
|
|
Sveskerne koges op med kaffefløden, vanillen og halvdelen af sukkeret.
Æggeblommerne røres i når blandingen er afkølet lidt. Resten af sukkeret tilsættes under kraftig piskning. Portvinen kommes i Cremen afkøles. Fryses til is (8-10 timer) idet der jævnligt røres. Server pyntet med friske mynteblade og evt. et stænk likør. |
|
Opskriften er vist 14614 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne