Superlækker banankage
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : bagerjomfruen Indsendt : Red : |
Fotograf: Dorte Christensen |
|
Denne kage bliver ikke tør og kedelige ved at blive glemt.
Fedtstoppet blødgøres og røres godt sammen med sukkeret. Æggene tilsættes - et af gabgen. De meget modne bananer moses og kommes i. De knuste valnødder og havergryn kommes i. derefter kærnemælk. Mel, natron, vaniliesukker og salt sigtes sammen og tilsættes. Det hele røres sammen til en ensartet dej. Dejen kommes i en smurt og melet bradepande ca. 42 x 30 cm eller smurte og melede springfoome af 24cm i diameter. Bages på ovnens midtereste rille ved 200 grader i ca. 35 min. ovnene skal have den rette temperatur fra starten af. kagen pyntes efterhånden som man skal bruge den. Tips: Min ynglingskage er banankage, og altid har jeg vendt tilbage til den her. den er simpelhen det bedste. |
|
Opskriften er vist 81414 gange,
og udskrevet 964 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte11 - 2013-06-30 12:47:25 Det er en rigtig lækker banankage. Jeg bagte med valnødder, og det var bare fint. Kagen smager rigtig godt, selv om man ikke putter chokolade eller glasur på. Eva Holm - 2012-08-02 12:09:46 I mængdebetegnelsen står der Hasselnødder, men i beskrivelsen står der valnødder. Hvad er det som er det rigtige? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne