Farspaté
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Cocdor Indsendt : Red : |
|
|
Farsen smuldres og æggene røres i, når det er rørt godt igennem, kommes raspen i, og det røres godt sammen.
Derefter kommes mælk og mel i, skiftevis. Til sidst kommes salt og peber i. Der skal smøres et ovnfast fad. Det skal stå i ovnen ca. 2 timer ved 250 grader. Tips: Kan bruges som pålæg når det er koldt. |
|
Opskriften er vist 8407 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne