Ingrids chokoladebrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : ingrid callesen Indsendt : Red : |
|
|
vand og gær røres sammen. æg, mel, og vaniljesukkeræltes med lidt salt. olien hældes i, og dejen æltes blød. læg dejen ud på en plade, og mas den lidt. bræk en plade chokolade i små stykker og put dem i i dejen. rul dejen sammen og gentag det 2 gange så chokoladen bliver fordelt. læg dejen til at hæve i en ½ time. derefter pensles dejen med vand, og sættes i ovnen på 200 grader. der skal den stå i 25 minutter.
Tips: skal spises inden for en dag eller to ellers blir det tørt(du skal sikkert bruge lidt mere mel) |
|
Opskriften er vist 5950 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne