Hurtigbagt æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
1. Æg og sukker piskes skummende.
2. Mandlerne hakkes og blandes i sammen med mel, bagepulver og vanillesukker 3. Æblerne skrælles og rives på det grove råkostjern (direkte ned i dejen). 4. Hæld det hele i et smurt fad og bag i ovnen 200o ca. 20 minutter. 5. Kagen falder lidt sammen, når den kommer ud af ovnen, server med flødeskum eller creme fraiche Tips: Skal helst spises varm eller lunken |
|
Opskriften er vist 14750 gange,
og udskrevet 322 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne