Surt syltede grønne figner til kød og pålæg
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt af : Aske Indsendt : Red : |
|
|
Fignerne koges bløde i vand, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage, som afkøles og hældes over. det hele stille køligt natten over. Figner og lage kommes i en gryde og koges i 5 – 10 minutter lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel. |
|
Opskriften er vist 9330 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne