Syltede grønne figner (til dessert og ost)
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt af : Aske Indsendt : |
|
|
Fignerne koges til de er bløde, prikkes og lægges i et glas
der koges en lage af sukker vand og eddike, som afkøles og hældes over. det hele stille køligt natten over. Figner og lage kommes i en gryde og binges i kog og koger videre i 5 – 10 minutter Lagen skummes og der tilsættes 1 tsk. konserveringsmiddel. |
|
Opskriften er vist 61970 gange,
og udskrevet 1508 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Annie Hyldig - 2023-10-19 15:06:40 Hvor lang tid ca koger I dem i første omgang ? Hvad bruger I til at prikke dem med ? Spændt på resultatet 🙂 anonym - 2022-10-11 16:04:57 Opskriften er brugt hvert år, figner smager rigtig godt Tak for tippet ❣️ Susanne - 2021-09-29 08:55:40 For første gang prøver jeg at sylte figen. Jeg syntes langt fra, at der var væske nok og måtte tilføje flere gange også efter, at de havde stået et døgn i køleskab. Hvor længe skal de stå før der kan spises af dem? Jeg er SPÆNDT PÅ at smage dem. Tak for opskriften. Ved Susanne Marie Stagelund - 2019-10-24 16:48:11 Har netop lavet en portion af de sidste grønne figner. De smager super godt. 👍😀 Bjarne B - 2018-11-18 18:31:15 Tilføjet lidt mere eddike og 3 stjeneanis 👍 Den er super Kirsten bonde - 2018-09-17 17:44:17 Har brugt denne opskrift hvert år. Gæsterne siger de smager himmelsk både til ost og dessert Kirsten Davidsen - 2016-07-14 07:20:10 Jeg har tilføjet 1 dl eddike mere da vi syntes der manglede lidt mere syrlighed, eller er den faldet i alles smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne