Koteletter i fad med ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
Rens champignonerne og skær dem i tynde skiver, svits dem på en pande med lidt smør til de er gyldne.
Brun herefter koteletterne i fedtstof, krydret med salt og peber. Læg koteletterne i et ovnfast fad med høj kant, herover lægges champignonerne, derefter laves bouillonen og risene drysses over koteletterne og champignonerne, tomatpure hældes over og til sidst bouillonen. Sæt et stykke stanniol over fadet så tæt som muligt, sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 45-60 min. |
|
Opskriften er vist 31826 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer ib - 2023-04-06 19:41:55 for meget tomat efter min smag kommer lidt mindre næste gang, risene var ikke helt møre efter en time måske lidt mere boullion næste gang twinmum - 2008-11-15 11:23:25 jeg kommer loeg i mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne