Champignonsuppe med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Indsendt af : Uldal Indsendt : Red : |
|
|
Start med at koge kyllingen mør. Mens den koger snittes grønsager (champignon, peber, forårsløg og hvidløg)
Find en stor gryde frem og hæld 1 L sødmælk i. Put grønsagerne i og varm suppen op (den må ikke koge!!) Når kyllingen er kogt mør tages den op og skæres i stykker. Kyllingen tilsættes, og ca 1-1½ kop af kogevandet (fonde) hældes også i suppen. Hæld fløde i og lad suppen få et hurtigt opkog men pas på den ikke koger over. Slutteligt jævnes suppen svagt så den bliver fin og lind, smag til med salt og peber samt timian. Tips: Hvis du er den type der godt kan lide at smage på maden mens den laves så bliv ikke bange. Den smager af intet før der kommer salt og peber i. Salt og peber frembringer den gode champignonsmag som suppen skal have. Hvidløg og timian kan evt. udlades. |
|
Opskriften er vist 17278 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne