Æbletærte, stor, fedtrig og godt sød
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Allan Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Af ingredienserne fremstilles mørdej. Rulles ud på smørrebrødspapir eller lignende. Dejen skal fylde tærteform m. kant +ca.20%. Læg tærteformen ovenpå den udrullede dej, skær 2 cm fra kanten og fjern overflødig dej = ca.20% som bruges til strimler. Vend dej med dejform og træk papiret væk, så dejen falder ned i formen. Remonce: findelte valnødder og de øvrige ingredienser røres sammen med ske eller pistil. Det fordeles i et jævnt lag ovenpå dejen i tærteformen. Æblerne befries for kernehus og skæres i skiver højst 1 cm brede. Skiverne arrangeres ovenpå remoncen i tærtebunden og dejstrimlerne arrangeres lidt kunstfærdigt ovenpå æblerne. Pensles med den 1/2 æggehvide. 175 grader i 1 time. Tips: Alle æbler der ikke er for modne kan bruges. De syrlige er bedst (madæbler) Valnødder kan erstattes af hasselnødder. |
|
Opskriften er vist 9009 gange,
og udskrevet 131 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne