Stævnegårdens flæskeris
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Helle S Indsendt : Red : |
|
|
Skær flæsket i ca. 1 cm bredde stykker og brun det. Tilsæt de ituskårne tomater og lad dem brune med. Bland ærterne i og lad det hele koge igennem i et par minutter. Smag til med salt, peber og karry.
Kog imens risene i 6dl saltet vand, i ca. 20 minutter. Hæld de løse ris i et fad og hæld flæskestuvningen over. Drys med hakket persille. Pynt med tomater i kvarte. Tips: Det er vigtigt, at flæskestuvningen ikke koger igennem for længe, da tomaterne så koger helt ud. |
|
Opskriften er vist 4636 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne