Stævnegårdens flæskeris

Stævnegårdens flæskeris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle S

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.letsaltet flæsk i skiver
4 tomater
250 g.ærter
 salt
 peber
 karry
 persille
3 dl.løse ris
 
Opskrift:
Skær flæsket i ca. 1 cm bredde stykker og brun det. Tilsæt de ituskårne tomater og lad dem brune med. Bland ærterne i og lad det hele koge igennem i et par minutter. Smag til med salt, peber og karry.
Kog imens risene i 6dl saltet vand, i ca. 20 minutter.
Hæld de løse ris i et fad og hæld flæskestuvningen over. Drys med hakket persille. Pynt med tomater i kvarte.

Tips:

Det er vigtigt, at flæskestuvningen ikke koger igennem for længe, da tomaterne så koger helt ud.





karakterer:
Opskriften er vist 4636 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu