Bentes grovboller

Bentes grovboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 26 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.femkornsblanding
50 g.gær
4 dl.lunken vand (ikke over 37grader)
50 g.smør
50 g.sukker
1 spsk.sirup
4 tsk.salt
750 g.hvedemel
 
Opskrift:
Hæld det lunkne vand i en skål, og smulr gæren i.
Hæld de øvrige ingredienser i, men spar lidt på melet.
Ælt dejen godt igennem og tilsæt det sidste af melet lidt efter lidt.
Sæt dejen til hævning ca. 1 time.

Slå dejen ned, og form ca. 26 boller (á ca. 60g). Sæt dem på 2 bageplader med bagepapir, og lad dem hæve 3 timer. (Eller køligt natten over, dog ikke køleskab)

Bages ved 200grader varmluft 15-16 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 42738 gange,
og udskrevet 1073 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-01 17:37:31
Der skal efter min mening kun 1 tsk salt i - de bliver ekstremt salte, hvis man kommer 4 tsk i.