Bentes grovboller
Hovedingrediens : Gryn / Korn - 5-kornsblanding Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Hæld det lunkne vand i en skål, og smulr gæren i.
Hæld de øvrige ingredienser i, men spar lidt på melet. Ælt dejen godt igennem og tilsæt det sidste af melet lidt efter lidt. Sæt dejen til hævning ca. 1 time. Slå dejen ned, og form ca. 26 boller (á ca. 60g). Sæt dem på 2 bageplader med bagepapir, og lad dem hæve 3 timer. (Eller køligt natten over, dog ikke køleskab) Bages ved 200grader varmluft 15-16 minutter |
|
Opskriften er vist 42738 gange,
og udskrevet 1073 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Lise - 2008-06-01 17:37:31 Der skal efter min mening kun 1 tsk salt i - de bliver ekstremt salte, hvis man kommer 4 tsk i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne