Portvinsrand
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Indsendt : Red : |
|
|
Blød husblas i koldt vand og opløs i 1-2 spsk kogende vand. Tilsæt portvinen under omrøring og fyld blandingen i en form.
Pisk creme fraichen halvsativ, smag den til med salt og peber og vend rejerne i. Pynt med brøndkarse og citronsnitter |
|
Opskriften er vist 5262 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne