Fondant au chocolat
Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 220°C
Smelt chokoladen over vandbad og tilsæt smør. Lad det køle lidt af.
Pisk æg og sukker, tilsæt mel og bland massen med en ske. Fold chokoladen i. Del massen ud i 8 ildfaste skåle og læg et stykke chokolade i hver skål.
Bages ca. 15 minutter. Serveres varm.
Drys flormelis på en tallerken og stil en skål i midten af tallerkenen. Pynt med friske bær eller andet frugt. Man kan også servere desserten med en kugle is. |
|
Opskriften er vist 9903 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer nogle der har en kanin de vil af med - 2011-10-15 15:04:12 ganske god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne