Valnøddekartofler

Valnøddekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Valnøddekartofler, billede 4 Valnøddekartofler, billede 1 Valnøddekartofler, billede 2 Valnøddekartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
0.5 dl.valnøddeolie
3 spsk.hakket persille
50 g.valnødder
 
600 g.små kartofler
2 spsk.valnøddeolie
2 spsk.rørsukker
 
Opskrift:
Bland valnøddeolie, appelsinskal, persille og hakkede, ristede valnødder.

Kog kartoflerne og rist dem let gyldne i olivenolie og tilsæt rørsukker det sidste minut. Vend kartoflerne rundt i valnøddeblandingen.

Server andebrystet skåret i skiver med de appelsinglaserede rodfrugter, den braiserede julesalat og valnøddekartoflerne.





karakterer:
Opskriften er vist 21129 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu