Grillet andebryster
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt af : lenakim Indsendt : |
|
|
Start weberen op.(ca.45 min)
Rids andebrysterne og gnid det med salt og en anelse peber. Læg brysterne på direkte i 5 min. Herefter lægges de ud på indirekte i ca. 30 min. Så er de klar til at hvile i ca. 10 min. Skær dem ud i tynde og skrå skiver. (som man skære røget laks) |
|
Opskriften er vist 31496 gange,
og udskrevet 583 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bjarne fyn - 2011-03-26 12:09:29 De er bare superskønne ... nu skal vi have dem igen i dag annette - 2010-05-07 22:09:03 Det er da nemt nok at forstå , direkte er oven på kullene, også giver det andet sig selv. Annette - 2010-05-07 22:03:40 Det er da nemt nok , direkte er oven på kullene og så giver det andet sig selv. Jytte - 2009-12-31 18:58:39 Hvad i alverden mener du med "direkte" og "indirekte"? Det er meget forvirrende. Du har vist aldrig skrevet en opskrift før! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne