Krydret gulerodssuppe med kokosmælk
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : søsterlagkage Indsendt : Red : |
|
|
gulerødderne skrælles og skæres i små stykker, løg hakkes groft.
chili, hvidløg og en klump ingefær svarende til lidt mere end det anvendte hvidløg hakkes groft. koriander, spidskommen, chili, hvidløg og ingefær steges i olivenolie og en teskefuld honning eller sukker, før gulerødder og løg tilsættes. vend det rundt og tilføj derefter vand indtil grøntsagerne er dækkede. tilføj bouillonterning, og lad koge indtil gulerødderne er helt møre, cirka. en halv time, afhængigt af hvor fint det er skåret. tilføj kokosmælk og blend suppen til den er helt jævn og glat. lad ikke suppen koge efterfølgende- så skiller kokosmælken. smag til sidst til med salt og peber og saften af en halv lime. Tips: spises med brød, og evt. pyntet med en håndfuld friske babyspinatblade og en god klat cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 24665 gange,
og udskrevet 769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2010-04-11 01:16:27 Det er en fantastisk suppe - elsker stærk og krydret mad. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har fået den :-) Erika - 2010-04-05 19:09:13 Rigtig dejlig cremet suppe, der er nem at lave. Den er lige tilpas krydret og ingefæret og kokosmælken giver den et frisk pust. Samtidig er den mættende, og kan sagtens spises uden brød til (hvis det skulle være). Den er dog meget cremet i sig selv, så cremefraichen var overflødig. Men dét er jo en petitesse :) Morten Brockhoff - 2010-04-02 13:50:16 Kan varmt anbefales! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne