Fyldt bøf a la Sebbe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Cardi Indsendt : Red : |
|
|
Champignoner, chili, hvidløg og ost hakkes og blandes sammen. Herefter udformes der to meget flade bøffer, som den hakkede blanding fordeles på. Vær opmærksom på at der skal være en "tom" kant rundt, så bøffen kan lukkes med en tilsvarende mængde kød som bøfbunden.
Nu skulle der gerne være to bøffer med fyld, som krydres godt med barbecuekrydderi + salt og peber. Bøfferne steges ved middelvarme - pas på at bøffen ikke går fra hinanden når den vendes. Tips: Tilbehør kan varieres bredt, men man går aldrig helt gal med en gang bearnaise + kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 9679 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Cardi - 2007-08-27 21:32:59 P.s. Bøfferne kan selvfølgelig gøres mindre end 250-300 g stykket, men synes det passer fint i størrelsen til en herremiddag :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne