Banankage i franskbrødsform
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 105755 gange,
og udskrevet 2319 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (78 stemmer) |
|
Kommentarer sidsel - 2014-10-25 15:26:08 super nem og lækker kage! Summer - 2013-10-05 18:45:59 Jeg lavede et par ændringer med 2 bananer i stedet for 1, og 150 g. sukker i stedet for 170 g. Resultatet blev den bedste banankage jeg nogenside har smagt. anonym - 2013-04-04 14:51:11 Flyder let ud over Sabrina - 2013-01-25 16:19:55 Dejen er i hvertfald god:-) anonym - 2013-01-01 20:55:04 Super god og nem kage, det er ikke sidste gang vi bager den. Annette - 2012-11-13 13:04:38 Det er godt nok en rigtig god kage, puttede 100g mørk chokolade i det smager også godt. En 10'er herfra. bina - 2012-10-07 10:42:47 Jeg har lavet den rigtig mange gange nu. børnene elsker at hjælpe og det er så nemt, at de sagtens selv kan bage kagen. Vi putter flere bananer i, men det er en smagssag :) Maria - 2012-07-28 16:49:54 Virkelig lækker og svampet kage. Det er første gang jeg smager banankage, men absolut ikke den sidste :) Nynne - 2012-04-17 20:44:21 Den er altså bare super god!! Har bagt den et par gange nu, med ganske stort held :-) Jeg putter en ekstra banan i og knap så meget fedstof, så bliver den blød og svampet <3 emmeline - 2012-01-22 16:23:23 NØJ den er go!! En af de bedste jeg selv har lavet og smagt :) Hakkede dog chokoladen og puttede i dejen. Julie - 2011-12-16 01:25:54 Er udvekslingsstudent i Mexico, og her elsker de den her kage! :D Er i gang med at bage den til mn værtsfars fødselsdag ;) Ronja M - 2011-11-17 17:56:53 super lækker kage!! hele stuen dufter bare!!meget dejlig sød og svampet<3KH Ronja Tina - 2011-10-26 11:36:25 DET ER DEN SAMME OPSKRIFT SOM BANANKAGE-HIMMELSK!!! Stine - 2011-10-09 16:22:28 Udskift fedtstoffet med to ekstra bananer og kom 100 g finthakkede hasselnøddekerner i. Selv flere dage efter er kagen ikke tør Romy - 2011-08-09 22:21:30 Virkelig go kage, dejlig svampet og smager skide godt. Puttede to bananer i i stedet for en, og det halve sukker og margarine :) Og den var stadig LÆKKER!!! Michelle - 2011-04-20 11:16:32 Nøj den er simpelthen himmelsk. Jeg brugte 3 bananer i stedet for 1. Kan anbefales som muffins :) De Skæve - 2010-08-19 20:02:45 Laver den øjeblikkeligt better be svampet.. anmeldelse kommer... mesterbageren - 2010-08-01 15:34:35 Du er svampet!!! Merima den smukke<3 - 2010-05-01 17:49:29 jeg putter altid 4 bananer og en håndfuld valnødder. Mette - 2010-03-29 09:41:56 Hvor lang tid skal den i ovnen??? Mette - 2010-03-20 17:14:41 Superfin kage... syns dog jeg skulle bruge 200 g chokolade for at dække den helt :) anonym - 2010-03-06 15:26:52 Har lige puttet kagen i ovnen, håber den blir god.. mig. - 2010-02-17 12:58:57 den er simpelthen SÅ god :) kan varmt anbefales. Tania - 2010-01-30 18:51:52 Skuffelse! Slet ikke en god kage... Jeg gav den en ekstra banan, og kun 48 minutter, men den blev tør og kedelig, og slet ikke så svampet og lækker som de andre siger. Den skal ikke bages igen. karina - 2010-01-25 12:17:47 Virkelig god har lavet den mange gange nu:) Jeanette - 2010-01-10 18:35:54 Skøn skøn kage dejlig blød og luftig! camilla - 2010-01-07 10:15:07 jeg kom 2 bananer i og en spk mere mel så dejen var lidt mere fast nu jeg havde kommet en banan mere i og den blev super god Michelle - 2009-11-11 20:38:28 God kage men jeg synes den er for svampet... det virker næsten som om at den ikke er helt bagt indeni selvom den fik 175 gr i alm ovn i tæt ved en time. Det bryder jeg mig ikke om Mariah34 - 2009-11-07 17:52:20 Super god kage...Dejlig "blød", uden tendens til at blive tør. Måske lige en tand for sød. Næste gang justerer jeg sukkermængden lidt ned. Pernille - 2009-09-14 15:31:18 bananen kan let erstattes med en anden móst frugt eller 100 gram revet gulerod, mums Tina - 2009-05-17 19:13:22 Bagte kagen ved 160 grader i varmluftsovn i 50 min. Den blev rigtig fin og ikke sort ovenpå. Ida Sp. - 2009-03-21 17:54:44 Det er en god idé at efter en halv times tid så at putte sølvpapier over den så den ikke bliver kulsort! Mig;O) - 2008-09-02 17:02:26 Yes endelig fandt jeg sådan en god opskrift, som jeg faktisk kunne bage... stina ;) - 2008-04-01 13:30:40 Mmm elsker den bare ;-) Morten - 2007-10-04 16:24:03 Kanon kage prøv at komme 2 spiseske kakao i MUMS Simone - 2007-08-30 12:55:28 Det r en Virkelig god og svampet kage! elsker den og har bagt den en milliard gange! :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne