Chokoladekage 40
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Laura2 Indsendt : Red : |
|
|
Mål alle de tørre ingredienser op.
Put smørret i mikroovnen, og varm det ved lav temperatur (Det må ikke smelte, det skal bare være blødt) Slå de fire æg ud i en skål. Begynd at putte lidt af melblandingen i, tilsæt mælken. Put lidt mere af melblandingen i og tilsæt det bløde smør, så hældes det sidste af blandingen i. Til sidst tilsættes kakaoen. Røres godt rundt, så der ikke er nogen klumper. Så hældes kagen op i en form, og sættes i en forvarmet ovn på 175 grader og bages i 15-30 min. Tips: Kagen kan også laves som muffins. |
|
Opskriften er vist 7302 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (15 stemmer) |
|
Kommentarer fru larsen - 2012-08-23 17:54:55 Syntes ikke den er god..Smager ikke ret meget af kakao..Hæver heller ikke ret meget.. lykke - 2008-11-26 08:23:30 Super duper kage .. det er en ren vinder (: Bagen nissen.. xD - 2008-08-14 14:40:10 Jeg syntes også at kagerne smager bedst når de er kolde. Og når de er varme bliver de så smatede.. syntes jeg.. Karina - 2007-10-11 14:12:12 Mhh, mine børn elskede den, den er bedst kold Jadore - 2007-10-11 14:11:34 Den er bare rigtig god, og så med en god kop the til Rixen.... - 2007-09-17 14:07:08 Den er super lækker Prøv Den !!! den er god med glasur ( når den er kold self´.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne