Chorizo i sherry
Indsendt af : Sofin Indsendt : |
|
|
Skær chorizoen i mundrette stykker steg den ved hård varme indtil den bliver godt brun, og fedtet begynder at løbe af den - hvis der er rigtig meget fedt, kan noget af det hældes fra, så pølsen steger og ikke koger.
Når chorizoen er gennemstegt - efter ca 4-5 minutter - hældes sherryen på og varmen sænkes til middel. Retten skal stå og simre med låg i 10-15 minutter - indtil væsken er reduceret til ca. det halve. Server med godt brød til at søbe den lækre sauce op med. Tips: Det er en temmelig fed ret, så server den gerne sammen med nogle lette tapas som fx. grillede peberfrugter og saltkartofler. |
|
Opskriften er vist 11879 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2012-08-28 19:02:17 2012-08 man kan udskifte halvdelen af sherryen med rødvin |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne