Brownie med hvid og mørk chokolade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Sofin Indsendt : Red : |
|
|
Smelt den hvide chokolade over et vandbad sammen med smør og sukker. Det skal bare lige smelte!
Pisk æggene med vaniljen og vend det i chokolade blandingen, når den er kølet af. Hak nødderne og den mørke chokolade groft og vend det i dejen sammen med mel og bagepulver. Bag kagen i smurt ildfast fad (eller med bagepapir) i 15-20 minutter på 200 grader – til den er gylden på toppen og klæg i midten. |
|
Opskriften er vist 24217 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-27 10:36:42 Super lækre brownies, og mega nemme at lave! :D Mette - 2008-12-17 13:40:01 Jeg tog altså halvdelen af den hvide og mørke chokolade og smeltede, og hakkede så den anden halvdel og blandede i. Synes ikke en brownie kan være hvid. Det var lækkert. Stine - 2008-10-09 19:33:28 Uhmmmm... Den er bare god.. kagelskeren - 2007-09-05 11:54:04 nam! de smager bare super godt! den bedste brownie! Sofin - 2007-08-23 11:14:56 Giver ca 12-15 stykker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne