Ajiaco suppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Colombia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom alle ingredienserne til aji-saucen i blenderen og hak dem hurtigt sammen. Smag til og hæld saucen op i en skål.
Tag en stor gryde og kom vand, mælk, de 3 slags kartofler, selleri, begge slags løg og kyllingefileterne i. Drys med salt og peber og lad det hele simre i ca. 45 min. Tag kødet op og kom majs, forårsløg, koriander og persille i og lad det koge med i ca. 10 min. Mos kartoflerne ud med et piskeris eller lignende. Smag til med salt og peber. Skær kødet i strimler og server i eller til suppen. Kom kapers og avocadobåde i en skål og server dem til suppen sammen med aji-saucen og creme fraiche. Server suppen i skåle og lad gæsterne selv komme garniture i, som de har lyst. |
|
Opskriften er vist 55115 gange,
og udskrevet 659 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-07 18:36:08 Ristet bacon, det skal der til! anonym - 2011-09-14 19:24:25 hmmmm det med sukker og ketchup er ikke fra colombia min kone er derfra og dette ville være en fornærmelse at servere for en derfra Jan Ebert - 2007-11-16 18:47:21 Giver Sandra ret. FANTAtisk, især med ovnstegt parma skinke over. ummm Frode Cro Kirk - 2005-01-01 01:01:01 Super god men den mangler 5 tsk. sukker og 12 sker ketjup det er et lille fif så prøv det det er et råd for en udanet KOk som har været det i 45 år!! sandra - 2005-01-01 01:01:01 det er en ef det bedste retter jeg har fået nogen sinde. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne