Ferskensaft - Fersken saft
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fersknerne skæres i mindre stykker og lægges i en gryde.
Den gule skal rives af citronerne og drysses over fersknerne.
Den hvide skal skæres af og citronerne skæres i mindre stykker som også lægges i gryden.
Vand hældes over og gryden bringes i kog over svag varme, og koger 20-30 minutter.
Det hele hældes i en sigte med et rent klæde eller i en saftpose, og får lov til at dryppe af i nogle timer. Saften måles af og bringes i kog, saften skummes. Sukkeret tilsættes og saften bringes atter i kog og skummes godt. Atamon tilsættes og den varme saft hældes på rene atamonskyllede flasker som bindes til med det samme. |
|
Opskriften er vist 24000 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne