Ferskensaft - Fersken saft

Ferskensaft - Fersken saft, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Saft

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Ferskensaft - Fersken saft, billede 4 Ferskensaft - Fersken saft, billede 1 Ferskensaft - Fersken saft, billede 2 Ferskensaft - Fersken saft, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2-3 kg.ferskner
1-2 citroner
 
300 g.sukker pr. l saft
 Atamon
 
Opskrift:
Fersknerne skæres i mindre stykker og lægges i en gryde. Den gule skal rives af citronerne og drysses over fersknerne. Den hvide skal skæres af og citronerne skæres i mindre stykker som også lægges i gryden. Vand hældes over og gryden bringes i kog over svag varme, og koger 20-30 minutter.

Det hele hældes i en sigte med et rent klæde eller i en saftpose, og får lov til at dryppe af i nogle timer.

Saften måles af og bringes i kog, saften skummes. Sukkeret tilsættes og saften bringes atter i kog og skummes godt. Atamon tilsættes og den varme saft hældes på rene atamonskyllede flasker som bindes til med det samme.





karakterer:
Opskriften er vist 24000 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu