kyllinglever med kantareller

kyllinglever med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : bopo7

Indsendt :      Red :
kyllinglever med kantareller, billede 4 kyllinglever med kantareller, billede 1 kyllinglever med kantareller, billede 2 kyllinglever med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 gram Bacon i tern
150 gram Kantareller, friske
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
300 gram Kyllingelever
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
bacon i tern ristet sprøde tag bæcon af

hæld fedtet tilbage i gryden
hak løget og kom det i gryden sammen med kantarellerne og kyllingelever. Når det er faldet sammen kommes bacon tilbage i gryden sammen med fløden. Lad det koge let ind. Krydr med salt og peber.

Tips:

Kan f.eks. bruges selvstændigt på ristet brød, i tarteletter eller som garniture til helstegt kalvefilet.





karakterer:
Opskriften er vist 23399 gange,
og udskrevet 745 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7906 (1882 kcal)
KJ pr. Pers. 1976 (470 kcal)
Vægt ialt 1050 gram
Vægt pr. Pers. 262 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 752 KJ (179 kcal)
Protein 9.6 gram
Fedt 14.5 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu