Fyldt peberfrugt
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Rita b Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mos:
kartofler koges møre( skær dem i tern så går det hurtigere) mos dem med elpisker kom mælk el. fløde i, smør, smag til med salt og peber, lad det køle lidt før du kommer æg i( mosen kan laves dagen før) Fars: bland farsen med æg, løg, champignon, hvidløg, persille og parmesanost. bouillon så farsen stædig er lidt fast, smag til med salt og peber. (hvis du bruger oksefars er det en god ide at rive en rå kartoffel i da det ellers godt kan virke lidt tørt). Sovs: en spsk olie i en lille gryde, svits løg og hvidløg (skal IKKI brunes, bare blive gennemsigtige)hæld de hk. tomater, bouillon og basilikum i lad det små koge ca. 15-20 min. Del peberfrugten på langs, rens den for kærner og skær stilken væk, fyld dem nu med fars Smør et ildfastfad, læg mos i kanten af fadet(evt brug sprøjtetpose) de fyldte peber i midten. hæld halvdelen af sovsen ved, revet ost over peberne. i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min.(ost og mos skal være gylden) server resten af sovsen ved siden af. VELBEKOMMEN. |
|
Opskriften er vist 93604 gange,
og udskrevet 2218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (64 stemmer) |
|
Kommentarer ann-sofie - 2017-02-05 20:10:03 altså jeg var ikke dybt imponeret det virker lidt som om at der er en der havde hældt i glas vand ud over maden. der var alt for meget væske og mosen blev nærmest suppe agtigt. min kæreste elskede det dog men var enig med mig i at det er for vandet. anonym - 2016-03-23 19:19:09 soltørrede tomater er også en naturlig ingridiens som smager himmelsk :) anonym - 2014-11-12 11:21:18 Rigtig god opskrift og den har fået en plads i vores kogebog ,, vi puttet lidt chili i farsen og spring champignon over ;))) birgit - 2014-03-27 12:44:32 en dejlig ret som smager rigtig godt .og så kan man tilberede det hele i god tid så det er så nemt at gå til ... Linda - 2011-10-17 13:49:44 Smager virkelig godt anonym - 2011-10-10 20:19:40 smager rigti godt...mums Lise - 2009-08-08 17:15:27 lyder spændende. ang. kartoffelmos, så er det vigtigt at saltet ikke kommer i kogevandet, ellers bliver mosen klæg Rita b - 2007-08-20 22:32:29 glemte lige at sovsen skal smages til med salt og peber |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne