Trøfler, melt in mouth
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Ida Indsendt : Red : |
|
|
Put staniol i en passende form (ex rugbrødsform)
Chokolade, smør og vand puttes i en skål, gerne af glas og varmes i mikro-ovnen i ca 2 min. Rør et par gange undervejs. Tag ud og rør igen, roligt så det ikke smuldrer. Tilsæt æggeblommen, og pisk forsigtigt, til massen er helt jævn. Hæld massen i formen og sæt i køleskab i ca en time, til den er forholdsvis hård. Der efter tages massen ud af formen, og der skæres nogle passende bider (kan evt også formes med en ske). Tag en si/sigte og drys kakao ud over hver enkelt. sørg for at alle sider bliver dækket. færdig, opbevares på køl. Tips: kan varieres på mange måder. Prøv bla. med orange chokolade. Mindre vand gør massen hårdere, hvilket også kan være lækkert. Jeg vil gætte på at vandbad også kan gå i stedet for mikroovn, men har ikke prøvet det. Prøv jer frem |
|
Opskriften er vist 6256 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne