Franskbrød/boller på weber
Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel Indsendt af : lenakim Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i vandet/mælken. Saltet tilsættes, derefter kommes margarinen i.
Melet puttes i til sidst. Lad dejen hæve tildækket i 30 min. Del dejen i 2 og form dem til franskbrød/ lægges i forme er nok bedst eller måske som boller. Lad dem efterhæve i endnu 30 min. Så pensles de med lidt vand og sættes over indirekte i ca. 40 min. Tips: Vi laver brødet på de sidste kul der er tilbage efter vi har grillet. (ca. 1 time) |
|
Opskriften er vist 12825 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer lenakim - 2007-08-19 10:27:24 det er 700 g hvedemel og ikke 600 g :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne