Wok med skinkekød og nudler

Wok med skinkekød og nudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Eva Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Marinade:
0.5 dl.friskpresset citronsaft
1 stort knust fed hvidløg
0.75 tsk.stødt ingefær
1.5 tsk.sukker
1.5 tsk.groftsalt
 friskkværnet peber
 
400 g.wokstrimler af skinkeinderlår
 
3 spsk.flydende margarine
5 gulerødder i stave (ca. 200 g.)
2 porrer i 1 cm. skrå ringe (ca. 200 g.)
 
 Nudler:
400 g.tørrede ægnudler
2 l.vand
2 tsk.salt
 
1 l.kinakål i strimler (ca. 225 g.)
 
 Pynt:
 fintstrimlet porretop
 
Opskrift:
MARINADE:
Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en plastikpose, egnet til madlavning.

Kom wokstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskab i ca. 10 min.

Lad margarinen blive varm i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Tilsæt porrer og wokstrimler med marinade og svits videre i ca. 4 min.

NUDLER:
Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min., under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. lad dem dryppe af i en sigte.

Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til. Pynt med porretop og server straks.

I stedet for at vende de svitsede grønsager og kød samen med æggenudler kan grønsager og kød serveres til 320 g. løse ris, fx. basmatiris.





karakterer:
Opskriften er vist 11058 gange,
og udskrevet 285 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu