Wok med skinkekød og nudler
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Eva Petersen Indsendt : Red : |
|
|
MARINADE:
Bland citronsaft, hvidløg og krydderier i en plastikpose, egnet til madlavning. Kom wokstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskab i ca. 10 min. Lad margarinen blive varm i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Tilsæt porrer og wokstrimler med marinade og svits videre i ca. 4 min. NUDLER: Kom imens nudlerne i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Efter ca. 1 min., under omrøring er nudlerne "løst op" og møre uden at være bløde. lad dem dryppe af i en sigte. Vend de nykogte nudler og kinakålen sammen med de svitsede grønsager og kød i den varme wok. Smag til. Pynt med porretop og server straks. I stedet for at vende de svitsede grønsager og kød samen med æggenudler kan grønsager og kød serveres til 320 g. løse ris, fx. basmatiris. |
|
Opskriften er vist 11099 gange,
og udskrevet 287 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne