Jordbær Bowle
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : sissel Indsendt : Red : |
|
|
Stil Vin og Champagne på køl. Skyld Jordbær og halver de større bær.
Læg dem i en Bowle drys Sukker over og hæld en flaske Vin ved. Lad det trække i ca. 20 minutter i køleskabet. Hæld resten af vinen over og lad Bowlen stå i køleskabet til den skal serveres. Lige før serveringen hældes Champagnen i, ligesom citronmelisse blade lægges i bowlen (kan evt. udelades). |
|
Opskriften er vist 13285 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne