Ovnstegt søtunge
Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge Indsendt af : sissel Indsendt : Red : |
|
|
Søtungen skylles godt (glat fætter) og drysses med groft salt.
Grønsager snittes fint og sauteres let, hvorefter de lægges i et smurt ovnfast fad og drysses med lidt salt. Ovenpå grønsagerne placeres søtungen (inkl. hoved m.m.) og den dryppes med citronsaft. Læg en håndfuld halve cherrytomater rundt om søtungen. Dæk fadet med stanniol – sæt det i en 225 gr. varm ovn i ca. 20-25 min. Der kan evt. hældes en sjat fløde ved søtungen de sidste 2-3 min. (kan også suppleres med et skvat hvidvin). Hvis søtungen fileteres – halveres stegetiden. Smager fortrinlig med båndspaghetti, men er også helt suveræn med nye kartofler. |
|
Opskriften er vist 55957 gange,
og udskrevet 1341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-17 17:55:48 Nem opskrift som blir rigtig lækker. Jeg må tilskrive mig Alexanders kommentar mht. At det er en god opskrift med basisvarer man har i sit køkken ;) Alexander - 2011-05-28 20:17:06 Nem og lige til, og godt at den kan laves med normale ingredienser, der normalt findes i de fleste køkkener |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne