Iskembe corbasi (Mavesuppe)
Indsendt : |
|
|
Hvis man kan få slagteren til at rense maverne for sig må det anbefales på det kraftigste.
De skal koges møre i 3 liter vand med den revne citronskal.
Man skal beregne 4-6 timer.
Det lygter ikke særligt godt.
Når de er kogte, tager man dem op og skærer dem i meget fine stykker. Derpå laver man en jævning ag melet og lidt af suppen, og koger den i ca. 15 minutter til. Til sidst kommer man maverne i. Til retten serveres smeltet smør, blandet med chilipeber og eddike med knust hvidløg. Tips: Hvidløgseddiken kan også fremstilles på den måde at man fylder en flaske eddike med hele hvidløgsfed og lader den trække nogle dage. Sådan en flaske er det under alle omstændigheder meget praktisk at have stående. |
|
Opskriften er vist 8457 gange,
og udskrevet 94 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-29 13:55:19 LUGTER . men smager fremragende .. men jeg tiltrækker den klar vision, man kan købe i nogle grønhandlere Abu Hafnia - 2012-02-28 00:24:04 Suppen er kendetegnet ved en umiskendelig "gammel svedlugt", lidt ligesom når man står bag den lidt halvklamme usoignerede mand der lugter "interessant" i køen ovre i netto. Men tag ikke fejl. Suppen er yderst velsmagende og en stor delikatesse i det tyrkiske køkken hvor den serveres med olivenolie på toppen. Gitte - 2008-01-18 19:48:30 Suppen 'stinker' men smager super godt! Vi har spist den hver morgen i 2 måneder (vinter) og har ikke været forkølede eller på anden måde været syge!Vi tilsætter dog også yogurt og løg. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne