Appelsin boller
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt af : Celin Indsendt : Red : |
|
|
du starter med at putte lunken vand op i en skål så smulrer du gæret i skålen og rører rigtig godt rundt og så putter du en lille smule salt og sukker i. så kommer du de to æg i og rører rigtig godt rundt.
så putter man melet i lidt efter lidt. så rører du mælken i lidt efter lidt. (hvis der ikke er nok mælk kan du evt. putte noget mere vand i til du syndes at dejen er fin) når du synes dejen er fin tager du den revne appelsinskal og putter i dejen når den er blevet formet til en stor rund kugle. så tager du dejen ud på bordet og ælter den rigtig godt. så skal den hæve i 25 min. når den har hævet i 25 min skal den formes til 12 boller og så skal de pensles men vand, kaffe, eller æg. så skal de lige stå og trække 15 min, og så putter du dem i ovnen i 15-20 min på 175-200 grader og når de er færdige skal de lige stå 10 min og køle af og så er der klar til servering!C:<3 God fornøjelse! vi ville blive meget glade hvis i ville give en kommentar!C:<33 Tips: Hvis nu du ikke syndes der er nok appelsin i så sker der ikke noget ved at putte en ekstra i! |
|
Opskriften er vist 14089 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2013-04-16 18:52:44 hej alle sammen jeg syntes at den her opskrift men prøv at putte chokolade i lene T - 2012-02-08 08:57:30 Det er alt for meget væde til 150 g mel, og 2 æg. Der skal mindst 250 g mel i. Det passer også bedre til 25 g gær. kirstine - 2010-02-06 18:02:07 Hej. Jeg elsker bare vildt meget at bage og har lige fundet denne bolle opskrift, som jeg vil prøve at lave. Håber at de bliver gode Tanja - 2008-12-12 12:25:41 Ja jeg vil absolute også sige at der mangler noget mel - 150g mel rækker ikke langt. Men ellers en dejlig frisk bolle med en herlig smag. T - 2008-11-12 15:19:20 Mangler der ikke noget mel? celin - 2007-08-22 15:33:58 hejsa den er bare mega god den her bolledej de smager perfeckt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne