Æblesirup
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Torben Indsendt : Red : |
|
|
Æblesaften hældes i en gryde. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes fri hvorefter både vanillestang og korn tilsættes. Sukkeret tilsættes og det hele koger indtil siruppen har den rigtige konsistens.
Brug en stor gryde da siruppen nemt koger over. |
|
Opskriften er vist 8870 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2014-09-25 12:37:51 Kan man bruge alm sukker istedet for rørsukker? anonym - 2009-05-05 20:47:19 Det eneste er at det er svært at bedømme hvornår den er tyk nok.. men hav en talerken i fryseren til at dryppe på ind imellem så er det til at se hvor tyk sirupen er. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne