Fiskefad med spinat (Lyssej)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Lyssej (Luppe) Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fordel spinaten i bunden af et smurt, ildfast fad og drys med salt og peber. Hvis du bruger frossen spinat, skal den først tøes op, og væden skal presses af. Hvis du bruger frisk spinat skal du beregne 800-1000 g spinat, og den bør blancheres først.
Skær fisken i portionsstykker, og placér disse ovenpå spinaten. Drys igen med salt og peber. Skær tomaterne i skiver, læg dem ovenpå fisken, drys med oregano og hæld mornaysaucen over. Drys evt. lidt rasp på toppen. Retten bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 40 minutter. Server fiskefadet med kartofler eller pasta samt en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 52143 gange,
og udskrevet 1737 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Christina - 2019-03-11 20:44:17 Blancherede spidskål sammen med spinaten og ristede portobello svampe på panden sammen med løg - det hele kom i bunden af fadet. Lidt citron over fisken og ellers fulgte jeg opskriften. Virkelig lækker ret! Maria - 2010-06-27 12:56:48 Jeg bruger kylling i stedet for fisk, det er også rigtig godt :D Michelle - 2010-02-26 13:38:48 Virkelig god ret! Vii brugte torsk, og det var SÅ lækkert. Min kæreste kan normalt overhovedet ikke lide fisk, men han elskede denne ret! Meget nemt at lave, og hurtigt. Mums. :o) J. Munk - 2008-08-18 12:38:18 Denne lækre, nemme og fedtfattige ret har vi spist i flere år hjemme hos os, men uden tomaterne. Man kan også bruge den lidt mindre fedtholdige ostesovs med ost i stedet for mornaysaucen - begge i kartoner. Og det anbefales at bruge reven muskatnød i saucen i stedet for oragano. Hos os har vi altid en karon ostesauce stående, en pose frossen spinat og torsk eller sej i fryseren og dermed en lækker gæstemiddag som kan tilberedes på 10 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne