Kødfondue

Kødfondue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Fondue

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Planteolie
1 kg.magert oksekød, mørbrad eller tyndsteg
Opskrift:
Olien opvarmes og hældes i fonduegryden. Fonduegryden skal være af støbejern, kobber eller stål. Keramiske gryder er ikke sikre til fondue med olie. Olien bliver for varm og gryden kan gå i stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 59114 gange,
og udskrevet 764 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (63 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-15 19:50:05
Neqi suusinnaavorluunniit, qajua sunilluunniit akoorneqarsinnaavoq, hvidløget, chilet, timiat nammineq illinnarnrsiorlugit. Aamma qajua uuliaasinnaavoq, tomatit agurkit pupiit allallu uunneqarsinnaapput. Salatileneqarsinnaavoq, qaqortuliamik tiggaliamilluunniit illulerneqarsinnaalluni.

  -   2008-01-12 21:30:29
Det var dog en gang usund mad. Er det en opskrift? Der plejer at være mere til end en ingrediensliste af den kedeligste slags. Må være en bundskraber på sundhedslisten.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er nem, smager ikke af så meget, så børn kan også være med (selv de kræsne)... Vi bruger den hver gang (evt. som nr 2 fondue)...

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager godt

  -   2005-01-01 01:01:01
Dette er den simple del af fondue