Jamaica mørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Ole Møller Indsendt : Red : |
Fotograf: Ole Møller |
|
Bacontern ristes på tør pande løg i skiver tilsættes og brunes lidt.
Mørbrad skæres i ca. 1 cm. tykke skiver tilsæt mørbrad som brunes. lad det stege i ca. 4 minutter, tilsæt karry og rør godt rundt. Champignon og tomater skåret i 1/4 og ananas i tern tilsættes. Kom fløden i og lad det simre i ca. 10 minutter. jævnes evt. Serveres med ris eller små kartofler. ærter og majs fra frost varmes. |
|
Opskriften er vist 28108 gange,
og udskrevet 580 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anita Norge - 2013-01-13 21:11:11 Det var en super måde at få mørbrad på MUMS. Rent 10 herfra! mørbraden - 2008-09-13 11:44:52 yummieeeeeee, guldopskriften til mørbrad elskere 10/10 prøv den og vær ikke bange for at bruge ekstra bacon, og flere varianter af tomater og frisk annanas... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne