Mors fiskefad
Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet Indsendt af : Kit Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kog pasta efter anvisningen på pakken. Overhæld det med koldt vand. Lad det dryppe af og læg det i et smurt ildfast fad (20x30 cm). Læg fiskefileterne ovenpå. Skær champignon i kvarte, og peberfrugt i mindre stykker og rist det et par minutter på en pande. Fordel det over fiskefileterne sammen med halve cherrytomater. Ryst mælk og mel sammen og kog det op så det jævner, kom tern af mozzarellaen i og lad det smelte. Smag til med muskat, salt og peber. Fordel saucen i fadet. Kom fadet i ovnen i 20 min. Tips: Serveres med salat og groft brød. Der kan evt. tilsættes andre/flere grøntsager efter smag. Eksempelvis løg, hvidløg, aubergine. |
|
Opskriften er vist 14747 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne