Havregrynskugler 10
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Johanne pigen Indsendt : Red : |
|
|
1. Rør smøret blødt.
2. Tilsæt resten af ingredienserne, og rør det hele godt sammen. 3. Sæt massen i køleskabet i ca. 30 min. 4. Tril små kugler. Rul dem i kokosmel og stil dem i køleskabet til de er hårde. Kuglerne kan nu spises, eller pakkes i en lufttæt beholder med bagepapir imellem. > God fornøjelse < |
|
Opskriften er vist 26834 gange,
og udskrevet 635 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (122 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2012-02-10 18:06:50 ok (stefanie) jeg tror hun har ret Ulla - 2010-01-19 16:43:48 Jeg lavede dem med annansjuice(da jeg ikke havde andet), hvilket var fantastisk!!! en havregryns slikagtig version af pina colada...guffe guf! anonym - 2009-11-26 15:07:45 bliver det bedre med kakao? Sofie - 2008-10-24 15:46:35 Rigtig gode, smager også super godt efter et par dage i køleskabet :-) Giver dem et 10'tal :-) Stefanie - 2008-10-14 14:17:23 Hvis man kommer en tsk kakao og og en spsk kaffe i, bliver de super gode. ;) lullu - 2007-09-26 13:30:19 mangler der ikk kakao?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne