Durumboller fra Vanløse
Indsendt af : Schmidt Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i vandet, salt og olie tilsættes. Begge meltyper blandes i. Alle ingredienser røres rundt til dejen virker glat og jævn. (Dejen skal senere sættes på med skeer, så den SKAL være forholdsvis flydende. Dvs. du skal ikke begynde at ælte den med fingrene).
Lad dejen blive i skålen, der dækkes med et stykke husholdningsfilm. Stil dejen i køleskabet natten over (7-9 timer) Varm ovnen op til den er 200 grader (180 i varmluft) Sæt dejen på pladen med skeer imens ovnen varmes op. Bollerne bages i ca. 15 minutter (til de lyder hule på bagsiden) Tips: Jeg synes det gode ved disse boller er, at de er hurtigt lavet om aftenen inden man går i seng og at man på intet tidspunkt behøver at have fingrene i dejen. |
|
Opskriften er vist 8839 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne