Fedtfattig fondue
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Diverse fjerkræ Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Varm rødvinen op til den damper og sæt den over blusset. Sæt kød og grøntsager skiftevis på fonduegaflen og kog dem i rødvinen.
Server med en god salat, evt. en bagt kartoffel og brød Tips: Et godt tip til dem, der godt kan lide hyggen omkring en fonduegryde, men som ikke bryder som kalorierne som stegningen i olie giver: Brug rødvin i stedet for olie. |
|
Opskriften er vist 49696 gange,
og udskrevet 1279 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Thomas - 2014-12-31 12:33:01 Rødvinsfondue bliver bedst hvis man bruger en Amarone. bornholm - 2011-12-28 09:29:15 Er det lige meget hvilken rødvin man bruger? Frank - 2011-12-25 16:13:30 Lav en blanding af fond og rødvin, ca 40 fond/60 rødvin el. 50/50. Det hjælper med til at det ikke kun kommer til at smage af rødvin. Alm. boullion terninger er fint, gerne 2-3 stk til den ca ½L vand. annaleigh - 2011-01-23 21:34:46 kan man mon lave rødvinsfondue i en vegetar-udgave? eller bør jeg hellere holde grøntsagerne til olie/oste-fondue? TL - 2010-08-29 13:35:36 Hvis man trænger til variation , så smager rejer , laks og andet fast fisk fantastisk i hvidvin... LG - 2009-01-05 13:07:56 Kød og grøntsager bliver kogt i rødvinen- ikke stegt som i olien. Ja, maden smager af rødvin. Put evt lidt laurbærblade og andet i som kan give lidt til smagen. Ida - 2007-09-11 20:41:30 Vi har altid haft to fonduegryder på bordet, en med olie - og en med rødvin. Kødet er fantastisk med rødvin, men nogle grøntsager er altså bedre i olien :o) Helene - 2005-01-01 01:01:01 Kommer maden til at smage meget af rødvin? en fra nordfyn - 2005-01-01 01:01:01 ved at bruge rødvin kan man spise mere end med olie,og bliver ikke så opustet som med olie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne