Kyllingerisotto

Kyllingerisotto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Anja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.kyllingbryst skåret i tern
1 spsk.olivenolie
1 tsk.gurkemeje
3 fedpresset hvidløg
2 løg skåret i kvarte
1 ds.flåede tomater
2 peberfrugter skåret i tern
4 dl.løse ris
6 dl.hønse el. grøntsagsbouillon
2 tsk.salt
 peber
1 dl.vand
200 g.fine ærter
300 g.rejer
 
Opskrift:
Svits kyllingen i en gryde tilsat olivenolie, gurkemeje og hvidløg. Tilsæt løg og perberfrugter og svits dem med i 5 min. Tilsæt bouillon, flåede tomat, ris, salt og peber. Lad retten simer koge i 20 min.
Tilsæt vand, ærter og rejer, og lad retten simre i yderlige 5 min.

Tips:

Server med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 23151 gange,
og udskrevet 967 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-01 13:47:33
elevere kunne godt lide den

  -   2009-11-28 17:08:27
Rigtig god opskrift. Ændrede den dog efter hva vi lige havde på lageret og erstattede gurkemejen med stødt chili og karry, og droppede rejerne. Men kan kun forestille mig retten også smager rigtig godt efter den oprindelig opskrift