Kyllingerisotto
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Svits kyllingen i en gryde tilsat olivenolie, gurkemeje og hvidløg. Tilsæt løg og perberfrugter og svits dem med i 5 min. Tilsæt bouillon, flåede tomat, ris, salt og peber. Lad retten simer koge i 20 min.
Tilsæt vand, ærter og rejer, og lad retten simre i yderlige 5 min. Tips: Server med groft brød. |
|
Opskriften er vist 23151 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer jane Christensen - 2010-02-01 13:47:33 elevere kunne godt lide den Lars84 - 2009-11-28 17:08:27 Rigtig god opskrift. Ændrede den dog efter hva vi lige havde på lageret og erstattede gurkemejen med stødt chili og karry, og droppede rejerne. Men kan kun forestille mig retten også smager rigtig godt efter den oprindelig opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne