Bagt æblekage med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : mulle/sko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 253018 gange,
og udskrevet 4301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (1299 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2022-02-15 14:09:46 Jeg dropper chokoladen, men hælder væden fra æbler over kagen inden bagning samt drysser med lidt hakket hasselnødder og perlesukker. Christina - 2021-10-11 22:44:23 God kage, næste gang ville jeg dog vælge at lave den i en lille bradepande, da jeg syns den bliver for høj i en springform og den når at blive lidt tør i kanten inden den er færdig i midten. Jeg tilføjede 50g hakkede valnødder i dejen, det blev rigtig godt. Jane - 2021-01-21 21:35:16 Super god kage. Jeg lavede halv portion og bagte dem i muffinsforme... 1/2 portion gav 12 muffins. Lækkert :) lawrence - 2019-09-06 09:46:28 super godt opskrift Tina - 2019-07-17 10:31:45 Mangler et svar på, om kagen kan fryses 🙃 Jeanne - 2019-06-27 07:30:13 Kan den bages i en bradepande? Mdy - 2018-10-27 16:16:21 En lækker kage, og den bliver bedre dagen efter. Kom lidt hakkede mandler i det gør den ekstra lækker Århus - 2018-09-26 11:04:25 Jeg smelte smør, jeg erfarer det skal man ikke gøre, smør skal det været stue temperatur blandes med sukker. Ann-Marie - 2018-09-07 14:12:12 Er den fryse egnet ? anonym - 2017-11-21 12:08:53 Alm. Ovn 170 gr. i ca 1 time Først et lag dej, så æbler, så dej og æbler til sidst. Let og fint svampet. anonym - 2017-09-13 17:18:53 Virkelig god kage, æblerne blive nærmest helt som kagecreme :-D Men mer' chokolade!! Naja - 2017-09-10 14:59:53 Er der nogen der ved, om denne kage er bedst på dagen, eller om den kan laves dagen før? anonym - 2016-05-11 23:01:55 Den er virkelig virkelig god denne her. Men kun 50 gram chokolade?!? Altså... smag behag, jeg elsker at støde på dejlige chokoladeklumper i min kage, så jeg har lige lavet den med om trendt 160-170 gram chokoladestykker :-D Det funger fint! ukendt - 2015-02-09 13:41:56 VERDENS BEDSTE ÆBLEKAGE!!!!! ukendt - 2014-10-13 21:06:18 Det er helt klart verdens bedste, men kan godt få 100 g chokolade Carina - 2014-10-02 17:22:02 Sikke en imponerende høj karakter denne kage har fået - den må afgjort prøves. selvom jeg ikke er typen der bager :-) Jannie - 2014-06-18 13:28:09 Super lækker kage! Blev meget overrasket over resultatet anonym - 2013-10-16 14:21:52 Der kan sagtens puttes 100g chokolade i! Jeg hælder først et tyndt lag i, og laver derpå en bund af tynde æbleskiver/stykker, inden jeg hælder resten af dejen i, med toppen dækket af små æblebåde - HELT FANTASTISK kage!! Den skal dog have tættere på 1,5-1,75 timer, ved den lave temperatur, for at blive helt gennembagt, men så er den også lækker og svampet :) anonym - 2013-10-09 15:28:05 Ja denne kage er virkelig god og lækker. Synes ikke helt mængden passer til 6 couverter, der er til flere. Jeg lavede denne kage til 150 pers, og lavede kun 90 gange opskrift og der var rigeligt. Jeg lavede den lidt mere sund istedet for smør (3750gr) ,brugte jeg i stedet 2 liter rasp olie, som jeg rørte i sammen med melet lidt ad gangen. Denne kage får også 10 herfra. Nina - 2013-09-21 17:00:14 Denne kage lever op til sit navn, det er virkelig verdens bedste æblekage. Jeg bruger dog noget mere kanel/sukker til æblerne, et ekstra æble så hele toppen kan dækkes og 100 g chokolade, det er lækkert! Lea - 2013-08-29 21:03:41 Har nogen prøvet at fryse den?? - skal lave kager på forhånd til en fest, og er lidt bekymret for om æblerne bliver underlige ved optøning..? Dingenot - 2013-08-29 19:23:46 Er helt enig i at det er Verdens bedste æblekage, men den minder også rigtig meget om Superhelte kagen, som er min kærestes yndlingskage. Tror jeg næste gang vil rive æblerne, så kagen bibeholder sin saftighed, men ikke har æblestykkerne, som for ham virker lidt sure (selvom jeg brugte et sødt æble). 1/4 portion skal have ca 45 min. anonym - 2013-04-27 10:38:46 Hm, jeg har også lige lavet den, og må tilstå at jeg ikke synes den er noget særligt... anonym - 2013-04-05 22:11:19 Sikke da en score o.O 1186 stemmer og et stabilt 10-tal, så bliver jeg jo nødt til at prøve den og se hvad der har skabt alt dette postyr ;) Så har den fandme oss bare at være god :P anonym - 2011-03-26 12:28:05 Den er bare rigtig god.. udelader dog chokolade.. men den er BARE super god alligevel.. det er ikke sidste gang den bliver lavet.. :0) Sara - 2010-10-27 20:48:10 Armen det er jo virkelig verdens bedste æblekage! Neeeej hvor er den god! Tusind tak. HillUmadillA - 2010-09-14 17:24:03 Hmm... Tror i at man kan proppe flødeskum oven på? :i - Tror også det vil smage godt...Flødeskum og oven på den et halvt æble :D Mie H.C. - 2010-05-05 22:09:21 Det er en super kage. Tilsæt 50 g. ekstra chokolade, 1 håndfuld rosiner og 1 tsk. vanillie. Serveres med fromage frais rørt med vanillie. Serverede den for mor og hendes veninder, og alle var vilde med den. Pandas - 2010-01-28 17:18:29 Jeg har kendt denne opskrift i 19 år (bare uden chokolade). Her en lille idé: Skriv erfaringer som: 3 Golden-Delisius, 12 (tynde) både pr. æble / 4 spsk. sukker) / Æg=store / u.chokolade./ 175 gr.Over&UnderVarme i 60 min. herefter 100 gr. i 20 min. BradeP=31*20*4cm. m/Thermo-bagePapir. Morten lenz - 2010-01-24 12:28:21 det er bare verdens bedste æblekage. Den lever helt klart op til sit navn da og skal den være ekstra god så skal man have creamfraichi med lidt vanilliesukker i, til at komme på det er bare mums!!! ;) Christa - 2009-10-16 23:09:29 Kagen smagte fint, men skulle have en time og tre kvarter for at blive gennembagt i midten i den størrelse randform...! hON-bON - 2009-04-20 17:56:41 den er rigtig god! synes godt man kan komme flere æbler i! anonym - 2009-02-22 15:38:14 det er verdens allerbedste´ste kge nogen sinde men 100 g chokolade skal der i!§!!! anine - 2008-11-28 16:55:29 der står verdens bedste kage tro på det makker...den et fandeme god!!!! Gøjerman - 2007-11-05 14:29:14 Hold k... den er god - UHM! Amanda - 2007-10-18 12:01:21 Super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne