Togkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Niels Erik Uhrenfeldt Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne røres sammen.
Hældes i en smurt bradpande. Bages ved 175 grader i 30 min. Toget skæres ud i 10 firkanter à 5x5 cm. til togvogne. 1 firkant på 10x5 cm. til lokomotiv. Pyntes med hvid glasur. Tips: Togskinner laves af sort snørelakrids. Hjul og skosten laves af gule amarstænger. Last på togt kan laves af kokosmel og rosiner og chokoladespåner. |
|
Opskriften er vist 8508 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette M - 2008-12-12 23:39:49 Har du ikke et foto? Ligger toget ned eller står det op? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne