Ganumgin
Indsendt af : Gib Indsendt : |
|
|
1) Ingefær, limeblade, limegræs, chilli, kalanga og hvidløg bankes sammen i en morter.
2) de 3 spsk. nam-ya røres ud i en gryde sammen med kokosmælken på mellem varme i 3-4 min. 3) derefter kommes de iforvejen banket imgredienser i sammen med tunen og røres igen sammen til det begynder at små simre 4) sæt en gryde med vand over og lad det koge og tilsæt derefter ganumginen og lad den koge i vanden i to min. kun! og ta det op med en gaffel og rul det i små "fugleredder" på et flat serveringsfad -det er nu klar til servering. Serveres varm og i små skåle. Agurk og bønnespirer serveres ved siden af. |
|
Opskriften er vist 6035 gange,
og udskrevet 91 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Pips - 2009-05-10 08:31:05 Hvad ER ganumgin? En slags nudler? Kommer intet frem, når jeg googler????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne