Kirgisisk kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : |
|
|
Kom kyllingen i en gryde sammen med 3 fed hvidløg, laurbærblade, merian, nellike og salt. Hæld vand i til kyllingen er helt dækket og lad det koge ca. 1 time. Kyllingen tages op til afkøling og kæres ud når den er kold. Valnødderne knuses til små stykker. Brødet dyppes i kyllingebouillon og moses. Bland valnødder, urter, 3 fed hvidløg og brød sammen i en gryde og tilsæt paprika, cayennepeber og salt. Hæld nu langsomt og under omrøring 4-5 dl bouillon i for at lave sovsen. Server kyllingestykkerne med sovsen hældt over.
Bouillonen er suppen kyllingen har kogt i. Kogt ris, bulgur eller cus-cus er godt til. |
|
Opskriften er vist 11314 gange,
og udskrevet 176 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne