God Kantarel flødestuvning
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt af : Mor Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm olie op i en pande. Læg kantarellerne på, sammen med hvidløg og chili, så de lige bliver svitset.
Hæld fløden og vin over og lad det koge op i ca. 10 minutter. Smag til med limesaft, salt og peber. Server på ristet brød. Tips: Hvis du har en frisk basilikum i vindueskarmen, kan du med fordel bruge den til pynt. |
|
Opskriften er vist 89963 gange,
og udskrevet 1264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Mads Peter - 2020-07-06 18:40:44 Jeg tilføjede en god slat parmesanost, og det gjorde virkelig noget godt!! Lisbeth - 2019-08-14 16:23:52 Kan stuvningen laves flere timer informeren og så varmes på når man skal spise den anonym - 2012-08-16 20:53:19 Super lækkert:-) Mor - 2007-08-21 18:10:03 lavede den med en lille teskefuld honning. Super nem og velsmagende |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne